avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cerere de plata de CAS de catre ANAF mai bine de 5 ani ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cerere de plata de CAS de catre ANAF mai bine de 5 ani dupa terminarea Consultantelor mele ca PFA.

Sunt Cetatean Francez (de origine Romana) din Ianuarie 1977 , pensionar din 01/01/2008 si acoperit de sistemul frncez de Securitate sociala si de pensii. Am creat un PFA pe 01/09/2010 -Consultanta in Ingineria exploatarii Petroliere. Am avut Contracte de Consultanta cu PETROM in 2011 si cu Gazprom:/Total/Statoil pt proiectul Stockmann LNG pt primele luni din 2012 cand Proiectul a fost suspendat. in Mai 2012. PFA-ul meu a fost suspendat in 17/05/2013;. Mai bine de 5 ani dupa incetarea contractelor mele de consultanta ANAF incepe sa ma bombardeze cu cereri de plata de CAS pt perioadele activitatiilor mele din 2011 si 2012. Gasesc inacceptabila actiunea ANAF mai ales ca eu nu primesc nicio pensie sau o acoperire de asigurare de sanatate in Romania. Tinand cont de termenii de timp scursi cererea de plata CAS a ANAF nu este considerata prescrisa?
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Somaţie de la fisc pentru datorii la stat Grimi Grimi Buna ziua, In decembrie am primit o Somatie/Titlu executoriu de la ANAF sector 3 personae fizice pentru accesorii la diferente de impozit annual de ... (vezi toată discuția)
Calculare spor grupa i si a ii-a Florin-CRV Florin-CRV Buna ziua. Astazi am primit decizia de pensionare privind acordarea pensiei pentru limita de varsta. Informatii: Stagiul total de cotizare realizat : 40 ... (vezi toată discuția)
Probleme la cas adela_ontica adela_ontica Buna ziua. Din anul 2009 lucrez in baza unui contract de agentie .Din 2009 pana in data de 30-06-2012 mi-am platit singura toate contributiile la care am fost ... (vezi toată discuția)