avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde să fac rost de formularul e 301
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde să fac rost de formularul e 301

Unde să fac rost de formularul e 301
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 8 Decembrie 2021
Buna seara,
Puteți accesa aici :


[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2021
Constantin Vera, Contabil
Pentru ce va trebuie?
Bună ziua cer scuze îmi trebuie pentru șomaj în Spania

Cornel Vasile a scris:

Pentru ce va trebuie?

Formularul E 301 este o "adeverinţă privind perioadele ce trebuie luate în considerare pentru acordarea prestaţiilor de şomaj ". El se compune din 3 file (plus o filă intercalată atunci când el este destinat unei instituţii din Spania).

Trebuie sa va adresati instituţiei competente în materie de şomaj sau instituţiei desemnate de autoritatea competentă din ţara în care ati fost asigurat anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea formularului e301 Refdy Refdy Tatal meu locuieste in Spania si are nevoie de formularul E301 pentru a obtine o indemnizatie. Problema consta in faptul ca el nu poate sa vina in tara, drept ... (vezi toată discuția)
Ani vechime munca strainatate natalia15 natalia15 buna ziua,am lucrat in strainatate 3 ani si in urma completarii formularului E301 am primit acasa de la autoritatile straine o hartie din care reiese ce am ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj din anglia prietenoasa prietenoasa Buna ziua stimati domni, Am lucrat legal in Anglia ca infirmiera la un camin de batrani 11 luni. In Romania lucrasem 1 an si jumatate. 22 Iunie a fost ... (vezi toată discuția)