avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am promovat o actiune in instanta pentru recuperarea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am promovat o actiune in instanta pentru recuperarea unui debit. ...

Am promovat o actiune in instanta pentru recuperarea unui debit.
Daca debitorul a efectuat plata partiala dupa inceperea actiunii, trebuie sa actualizam cuantumul sumei datorate pana la primul termen pe fond ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CândeaLawOffice , Avocat 13:48, 2 Ianuarie 2022
Buna ziua!

Nu neaparat, acțiunea va fi admisă doar in parte, anume pentru restul creanței datorate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema discover discover Buna ziua , am urmatoarea dilema : am un proces pe rol cu un debitor , in care deocamdata, este admisa cerere mea de somatie de plata. Pana la comunicare (care ... (vezi toată discuția)
Concilierea( ptr esalonare datorie) este mai presus de termenii contractului ? discover discover Buna ziua , debitorul meu face actiune in anulare (deoarece eu am deschis actiune impotriva lui pe OG119/2007 , si care mi-a fost admisa) si motiveaza astfel: ... (vezi toată discuția)
Facturi neachitate mai vechi de 3 ani ddianna ddianna Buna ziua, In cazul facturilor neachitate, mai vechi de 3 ani, dar din care am mai incasat o parte de curand, mai am sanse de recuperare in instanta? Sunt ... (vezi toată discuția)