avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA pentru o masina de epoca ?????/
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA pentru o masina de epoca ?????/

Am o masina de epoca si imi trebuie RCA . Cine ma poate ajuta cu cateva lamuriri ?
Deci daca am accident cum imi repar masina pe RCA -ul vinovatului?
Stiut fiind faptul ca exista o anexa in lege in care se specifica faptul ca ASIGURATORUL nu acorda despagubirii mai mari de 15 % din valoarea masini la data fabricatiei.........!!!!!!:stunned::sorry:X-(
Cel mai recent răspuns: Mihai 2009 , utilizator 11:09, 15 Ianuarie 2010
Buna ziua !
Am inteles pana acum ca indiferent ce masina ai de club sau nu daca esti tamponat in Romania nu ai sanse sa ai acelasi regim ca ceilalti posesori de autovehicule ,deci esti discriminat.Nimeni nu face casco la asemenea masini RCA poate ca nu-i intereseaza .Dar pentru mine insemna discriminare clar.doar ca am indraznit sa imi mentin masina chiar asa 'rabla' cum zicea in ghilimele un forumist dar ce nu stie el eee ca masinile noi nu cred ca vor apuca sa faca .....ca tipul meu ...1 mil de km. fara sa-i cada tablele de rugina sau barele din plastic sau semeringurile de la motor.... Deci legea este prost gandita .......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestarea vehiculelor istorice ar trebui făcută de către registrul auto roman nu de către un club de vehicule istorice. GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL Exista un club de vehicule istorice, atestat de F.I.V.A. , Federația Internațională a Vehiculelor Istorice care emite atestatele de vehicule istorice și nu ... (vezi toată discuția)
Inmatricularea unei masini radiate. nistick nistick Buna ziua, Vreau sa cumpar o masina inmatriculata de la cineva. Eu doresc sa o iau de la proprietar radiata. Si sa o inmatriculez mai tarziu dupa ce este ... (vezi toată discuția)
Rca dauna totala/valoare de nou auto/intrerpretare ordin csa 14/2011 isva1001 isva1001 Buna seara Sunt implicat intr-o speta de dauna totala cu o firma de RCA f cunoscuta. Am un VW Passat din 1994 1.9 TD 55KW si au spus ca nu pot ... (vezi toată discuția)