avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua,am o casa de vanzare,am gasit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua,am o casa de vanzare,am gasit cumparatorii,dar mai ...

buna ziua,am o casa de vanzare,am gasit cumparatorii,dar mai dureaza pana rezolv niste probleme cu actele de proprietate ,cum pot proceda cu cumparatorii sa i asigur ca o sa le vand lor casa imediat ce termin cu actele si sa iau si banii.
Cel mai recent răspuns: GRUIASTEFAN , utilizator 09:41, 6 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract preluare masina inainte de a face acte varuma varuma Vreau sa cumpar o masina de la o persoana fizica. Aceasta persoana trebuie sa faca acte de succesiune si mai dureaza ceva timp si nu mai am rabdare sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare cu chitanta de mana ContSters72939 ContSters72939 Nu dispun de bani multi, dar am gasit o casa ieftina la marginea Bucurestiului. Proprietarul are chitanta de mana asupra casei. Vrea sa facem vanzarea tot pe ... (vezi toată discuția)
Cum scap de efectele unui antecontract? elenajaad elenajaad Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie tare complicata pe care voi incerca sa o prezint cat mai succint: am mostenit o proprietate (casa, teren ... (vezi toată discuția)