avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces penal . Organele de politie tratează cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces penal . Organele de politie tratează cu indiferenta!

Buna seara .
Un sfat va rog . In cazul unui proces penal in curs , organele de politie ( procurorul și politistul de caz ) , nu se implica deloc , unde se poate sesiza acest fapt? M-ar interesa după procurorul superior? Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AdinaTopala , utilizator 11:29, 7 Ianuarie 2022
Trebuie sa furnizati mai multe amanunte. Ce calitate aveti in dosar, de cand este dosarul penal pe rol, ati formulat cerere de administrare probe, ce activitati s-au efectuat pana in prezent etc.
Va mulțumesc pentru răspuns domnul Av Patrascu Răzvan .
Dosarul penal este pe rol din data de 23 martie 2021 , Sunt în calitate de victima , este un caz medical . Practic este despre mama mea și din păcate s-a sfârșit cu deces. Am primit rezultatele necropsiei după 7 luni de la deces . Am angajat un expert parte pentru a obiecta rezultatele autopsiei.
După 9 luni mi s-a aprobat expertiza medicala... doar ca durează am înțeles pana la 6 luni
Am făcut nenumărate cereri la poitistul de caz , chiar și la procuror , acte medicale . Am primit la 4 luni distanta o copie care nu este vizibila , copie unde lipsesc pagini din dosarul medical. Am cerut o alta copie vizibila și toate actele primite de la spital la procuratura și nimic...
Am înțeles ca audierile nu au legatura cu partea medicala , nu înțeleg de ce se stagnează? La câțiva ani distanta toti vor spune ca nu-si amintesc ...
Mi se pare ca organele de cercetare penala nu-și fac treaba , chiar deloc !
As vrea sa știu unde ma pot adresa sa sesizez acest lucru !
Va mulțumesc din suflet pentru răspuns.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Trebuie sa furnizati mai multe amanunte. Ce calitate aveti in dosar, de cand este dosarul penal pe rol, ati formulat cerere de administrare probe, ce activitati s-au efectuat pana in prezent etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport medico-legal de necropsie foarte întârziat, motiv pentru care am probleme și cu un credit rămas după tata (decedat în octombrie 2017). cum ar trebui să procedez? IIrinaRoxana IIrinaRoxana Buna ziua! Tatăl meu a decedat în data de 29.10.2017...seara pe 28.10.2017 spunea ca ii e somn și e obosit și dimineața nu s.a mai trezit... La momentul ... (vezi toată discuția)
Raport medico-legal necropsic mary6 mary6 Buna seara. In urma unei ordonante a fost solicitat raportul de autopsie al decedatului x.,,moarte suspecta,care a fost autopsiat in regim de urgenta in ... (vezi toată discuția)
Rezultat necropsie Alexa G. Alexa G. Buna ziua! As dori sa stiu daca membrii familiei au dreptul (legal) sa primeasca rezultatul necropsiei, fara intermediere (parchet, etc.). In urma preluarii ... (vezi toată discuția)