avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am avut o expertiza pe dobanda in 2015 in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am avut o expertiza pe dobanda in 2015 in dosarul ...

Buna ziua. Am avut o expertiza pe dobanda in 2015 in dosarul care se rejudeca acum la CAB. Acea expertiza nu ar trebui completata pana la zi? Dar nu stiu ce sa cer la instanta.
Suntem in 2022, au trecut 7 ani de atunci. Multumescvv
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:53, 11 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti aminti instantei sa aiba in vedere acest aspect.
Pai da stiu asta dar ce anume sa se completeze la zi??? Asta era intrebarea. Asta stiu si eu ca pot cere la instanta... normal... asta era intrebarea...
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2022
Sever Simion, Consultant resurse umane
Reformulati intrebarea ca sa fie mai clar ce sa intelegem ".... am avut o expertiza pe dobanda in 2015 ...."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are dreptare? parchetul sau cab? PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 Va salut! Se pare ca cati oameni cu roba exista in tara asta, tot atatea reguli de procedura exista, desi codul de procedura e unic. Din cauza aceasta un ... (vezi toată discuția)
Pot solicita in recurs si cheltuielile de judecata din apel ? (instanta de apel a omis sa se pronunte pe acest aspect) cassy cassy buna dimineata ! speta: in decizia CAB scrie ca respinge cererea principala dar nu se pronunta pe cheltuielile de judecata desi acestea au fost cerute si ... (vezi toată discuția)
E normal sa dureze o succesiune 7 ani? bicosu corina bicosu corina buna ziua ,ma numesc Bicosu Corina,si sunt intr-un proces de succesiune de 7 ani dupa uram tatalui meu.eu sunt unica fiica mostenitoare si sotia ... (vezi toată discuția)