avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziuă. In legatura cu zilele libere acordate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziuă. In legatura cu zilele libere acordate pentru vaccinare, ...

Bună ziuă. In legatura cu zilele libere acordate pentru vaccinare, as dori sa stiu cate ore se acoda. Eu sunt infirmiera si am un program de 12/24 12/48. Se acorda 12 ore sau 8 ore. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:28, 16 Ianuarie 2022
Se acordă o zi..... O zi inseamna 24 ore.
Mulțumesc frumos. V-am întrebat pt ca la noi se acorda doar 8 ore libere, daca in ziua in care ceri liber esti de munca 12 ore trebuie sa recuperezi ziua cu doua zile de 8 ore.
Cornel Vasile a scris:

Se acordă o zi..... O zi inseamna 24 ore.

Ziua libera înseamnă ca in acea zi nu va duceți la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru inegal vs repaus saptamanal Patience Patience Buna ziua, Am o intrebare referitor la modul de lucru corect pentru un salariat cu norma intreaga (8h/s,40h/s), dar cu un program de lucru inegal. E ... (vezi toată discuția)
12 ore lucrate, 24 libere, mai e nevoie de 2 zile libere consecutiv? ella_1313 ella_1313 Daca se lucreaza 12 ore, si de dau 24 ore libere, nu se depasesc 48 ore pe saptamana. Mai e nevoie sa fie indeplinita conditia de 2 zile consecutiv libere.? (vezi toată discuția)
Regulament intern program de lucru winer winer Am 2 probleme va rog cineva sa ma ajute:(( 1.firma are mai multe activitati de ex. restaurante,reparatii auto,pensiune. Trebiue sa intocmesc pentru ... (vezi toată discuția)