avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Srl fără angajat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Srl fără angajat

Bună,
Îmi doresc sa îmi deschid un srl ca să prestez servicii de consultanta în IT.
As dori sa întreb dacă este nevoie sa figurez ca angajat al srl-ului sau dacă pot sa prestez serviciile ca srl fără angajat.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut1812 , utilizator 14:10, 15 Ianuarie 2022
Nu va trebui sa va angajati cu contract de munca pe propria firma ca sa prestati acele servicii pe codurile caen autorizate. Veti aparea ca asociat si admiistrator al srl-ului.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare frizerie cyp80myr cyp80myr Am 32 de ani si as dori sa deschid o frizerie,dar nu am calificare.Se poate?Am spatiul meu si pentru ca nu am calificare ,as dori sa inchiriez scaune.Daca se ... (vezi toată discuția)
Pot sa colaborez cu un service auto? Underot Underot Buna, detin o firma si am si cod caen secundar 7022-Activitati de consultanta pentru afaceri si management. Pot sa colaborez cu un service auto, in ... (vezi toată discuția)
Acte pentru srl - cod caen 6201,6202,6209 mariaalexandra85 mariaalexandra85 6201 Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client) 6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei 6209 Alte activitati ... (vezi toată discuția)