avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Tatăl meu a primit moștenire de la tatăl ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Tatăl meu a primit moștenire de la tatăl sau jumătatea ...

Buna ziua. Tatăl meu a primit moștenire de la tatăl sau jumătatea de apartament din partea bunicului, care a decedat, tatal meu are 2 frați, sa făcut un partaj pentru jumătatea bunici mele. Unul fin frați nu vrea sa renunțe la partea lui. Având in vedere ca tatăl meu timp de 30 de ani a plătit tot pentru acest apartament are câștig cu ceva bunica a decedat acum 1 an jumătate iar fratele tatălui a deschis un proces de partaj,însă la notar sunt acte cum ca trebuie împărțit tot apartamentul având in vedere ca toate actele apartamentului chiar și cele de moștenire și cele semnate de toți cei 3 frați. De punctat ca acest apartament nu a avut acte timp de 10 ani era al statului pentru neplata impozitului înainte de a fi lăsat moștenire.tatăl meu a platit 10.000 euro pentru a rezolva problema. Ajuta cu ceva. Ce trebuie făcut?
Buna ziua.
Ajuta. Dar, pentru a "ajuta" va trebui sa dezbateti succesiunea pe calea unei actiuni in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre succesiune michelle2011 michelle2011 Inainte sa se cunoasca,mbii mei parinti au avut cate o casatorie anterioara,din care au avut cate 2 copii fiecare. Dupa ce a divortat fiecare,lasand in urma si ... (vezi toată discuția)
Mostenire ernesto ernesto buna ziua! suntem patru frati , tatal a decedat an urma cu zece ani iar atrebarea mea este urmatoarea: poate mama noastra sa lase mostenire la un singur copil ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire mirelairimia mirelairimia Buna ziua, As vrea sa stiu ce este de facut in urmatorul caz: Tatal meu decedat are 6 frati. El fiind cel mai mic a ingrijit de bunici. La moartea ... (vezi toată discuția)