avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosarul meu a venit de la ICCj la CAB pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosarul meu a venit de la ICCj la CAB pentru rejudecarea unui ...

Dosarul meu a venit de la ICCj la CAB pentru rejudecarea unui singur capat de cerere dar la acelasi complet care a judecat si initial. Maine am termen si as vrea sa ma opun la acest complet, e normal sa judece acelasi complet? Motivatia ICCJ a fost ca nu s-a pronuntat pe acel capat de cerere dar totusi, e normal sa fie aceeasi judecatori? Ce trebuie sa fac sau sa spun eu maine, va rog frumos?
Multumesc mult!!!

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare si revizuire gogu2 gogu2 Va rog daca poate cineva sa imi raspunda. e noaptea mintii... am facut revizuire la fond si contestatie in anulare la recurs. si stupoare... ambele au termen ... (vezi toată discuția)
Cerere de stramutare, instanța competentã Showdown Showdown Buna ziua, Am o mare nelamurire. Poate ma ajutati sa inteleg. Sunt parte intr-un dosar a carei actiune a fost initiata in Oct 2011. In acet moment sunt in ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dupa contestatie in anulare natyca natyca Buna ziua Va rog un sfat cu privire la modul in care se va rejudeca dosarul dupa admiterea contestatiei in anulare... Contestatia in anulare a fost admisa ... (vezi toată discuția)