avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua După o relație de concubinaj de 2 ani de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua După o relație de concubinaj de 2 ani de zile, se ...

Bună ziua
După o relație de concubinaj de 2 ani de zile, se poate cere partaj? (Chiar dacă acesta are un teren in jur de 1000mp )?
Exista câștig in acest sens? Având in vedere ca in urma concubinajului a rezultat și un copil.
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2022
Alinaaa00003, utilizator
De precizat, dacă s-a investit in jur de 6000 lei, se poate recupera ceva? Chiar dacă terenul nu aparține celui care a investit?
mobila o puteti lua.
ce legatura are cu terenul?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti nici un drept la terenul respectiv daca nu apareti in contract ca si coproprietar sau daca nu aveti dovada ca ati contrijuit cu bani la achizitionares acestuia.Faptul ca aveti un copil nu va drept la averea concubinului.la bunurile acestuia.Chiar daca erati casatoriti si divortati nu aveati dreptul la bunurile proprii ale sotului..
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj paddy paddy Traiesc cu prietena mea de aproape 1an si jumatate,am un baietel de 6luni cu ea.Intentionez sa ma casatoresc cu ea.Am 2proprietati imobiliare in Bucuresti,una ... (vezi toată discuția)
Partaj jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua am si eu o intrebare: Daca cineva traieste in concubinaj si decide sa se desparta bunurile dobandite se impart ?dar cele dobandite inainte de a se ... (vezi toată discuția)
Concubinaj ContSters224398 ContSters224398 Buna ziua! Ma numesc Gabriela si am o mare nelamurire.Stau cu un baiat de 10 ani care din nefericire era intr0o relatie de concubinaj cu o alta fata si exista ... (vezi toată discuția)