avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diferența 1000 mp
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diferența 1000 mp

Buna seara,

Va rog, ma puteti ajuta cu o informatie?

Doresc sa achizitionez un teren, in alta localitate. Proprietarii nu au acte, in afara de inscrisurile in Registrul Agricol.

Ei au achitat impozit pentru 5000mp, la masuratori au iesit 6000.

Exista vreo posibilitate, LEGALĂ , ca Primaria sa modifice rolul si sa le dea proprietarilor documentele pentru cadastru pe suprafata de 6000mp? Mi-a dat aceasta solutie un topometrist, a intalnit Primarii care asa procedeaza, altele nu. Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2022
wazz, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Teren 500m2 extravilan gard in gard cu intravilan = nu pot construi mariuss86 mariuss86 in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan ... (vezi toată discuția)
Completare titlu de propietate costi_mbd costi_mbd Am o suprafata de teren de 1,08 ha pe care o detinem din 1991 dar cand s a impartit terenurile conform Legii 18 Comisia Locala ne-a facut titlul de propietate ... (vezi toată discuția)