avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Autorecenzare când ai reședință și casa vacanta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Autorecenzare când ai reședință și casa vacanta

Cum se completează un formular de autorecenzare, dacă o persoană are o reședință, cea din buletin și o locuință de vacanță. Completează 2 formulare?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 23:45, 8 Aprilie 2022
Recenzarea locuintei o faceti o singura data si va raportati la locuinta unde locuiti statornic, deci la cea de domiciliu stabil. Resedinta este locuinta secundara, iar locuinta de vacanta este o locuinta de sezon deci nu face obiectul unui formular ci doar a unei intrebari din cuprinsul formularului de recenzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de domiciliu BCF BCF Buna ziua Am o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta. Sunt divortata de 2 luni. Partaj pe bunurile comune inca nu am facut. Fostul meu sot are trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Ultimul domiciliu andysan andysan Considerati ca viza de flotant poate fi avuta in vedere la alegerea instantei in materie de mostenire(art.14 C.p.c.). Recent Judecatoria sectorului 1 a respins ... (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)