avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, baiatul nostru trece prin urmatoarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, baiatul nostru trece prin urmatoarea situatie. In ...

Buna ziua, baiatul nostru trece prin urmatoarea situatie. In 2015 a fost prins cu alcoolemie mare, a primit suspendare pe trei luni dar din diverse motive a omis ca dupa trei luni sa mai faca ceva. In 2016 a cerut un nou permis pe care l-a primit. Ulterior a plecat sa munceasca in strainatate. In 2018 a primit la adresa fostei prietene, unde avea buletinul, dar el nu a stiut acest lucru. La inceputul acestui an a revenit in tara si a fost oprit pentru depasire linie continua. Atunci a aflat de situatia ca permisul nu e valabil din 2018. Ce trebuie sa faca? Multumim
Cel mai recent răspuns: i.dreghici , utilizator 21:37, 7 Februarie 2022
In principiu, sa isi ia avocat ca probabil e penala treaba.
Sa se intereseze daca a fost condamnat sau de ce su daca i s-a anulat permisul.
Ultima modificare: Duminică, 6 Februarie 2022
gi-jane2, moderator
~ Conținut șters la cerere ~
Multumim . Dumneavoastra ati fi disponibil ? Ce costuri ar presupune?
~ Conținut șters la cerere ~
De acord , cum putem discuta in privat ? Tel. meu 0744852785

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul.supendat GeorgeMeclejan GeorgeMeclejan Buna dimineata , in data de 09.06.2018 am fost oprit de catre un echipaj de politie si mi-ua suspendat permisul pe 90 de zile pentru o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)
Condamnare de doua ori pentru aceeasi fapta - alcool la volan silviuadrian79 silviuadrian79 La 21 01 2015 am fost oprit in trafic cu 0,79 in etilotest si 1,6 si apoi 1,5 in sange. Am primit dovada fara drept de circulatie si de atunci nu am condus. La ... (vezi toată discuția)
Aminare dosar penal art.336. lazarescupaul lazarescupaul Am permisul suspendat din anul 2014 (art.336) ,pentru o alcoolemie de 0,43. Primul termen in proces l-am avut in noiembrie 2016 si atunti am fost aminat ... (vezi toată discuția)