avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Timp de 1 an de zile am lucrat cu contract ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Timp de 1 an de zile am lucrat cu contract de muncă ...

Bună ziua! Timp de 1 an de zile am lucrat cu contract de muncă la o companie IT, iar ulterior am încheiat contractul de muncă și am continuat colaborarea prin intermediul propriului PFA.
Firma respectivă mi-a oferit în timpul contractului un calculator pentru care am semnat și un laptop pentru care nu am semnat, dar ambele au fost achiziționate cu cardul firmei.
În caz de încetare a colaborării, firma respectivă mă poate da în judecată dacă nu returnez calculatorul respectiv? Sunt obligat să returnez și laptopul fiind achiziționat pe numele firmei?

Vă mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Luni, 7 Februarie 2022
marian652, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:27, 7 Februarie 2022
Firrma respectivă va poate da în judecată dacă nu returnati bunurile respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare cadou Georgian2all Georgian2all Buna ziua. Va scriu acest mesaj deoarece sunt într-o situație cel puțin obositoare. În urma cu ceva vreme am colaborat cu o societate comerciala, ca și ... (vezi toată discuția)
Intrebare legalitati decont pfa Bogdan52 Bogdan52 Buna ziua, Colaborez ca PFA cu un client din interiorul Uniunii Europene si un proiect viitor implica achizitionarea unor piese de calculator pe care s-a ... (vezi toată discuția)
Uirgent- fisa de lichidare- andreea_eremia andreea_eremia Cand se semneaza fisa de lichidare? Eu sunt in acest moment in perioada de preaviz. Maine trebuie sa predau laptop-ul si telefonul primit de la firma. Mi se ... (vezi toată discuția)