avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Mama mea este persoana cu handicap recent. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Mama mea este persoana cu handicap recent. Pentru ...

Bună ziua.
Mama mea este persoana cu handicap recent. Pentru dosarul de încadrare în grad de handicap trebuie făcută ancheta sociala la domiciliu,dar ea este internata într-un centru de ingrijire. Centrul de ingrijire face viza de flotant pentru ca sta acolo mai mult de 15 zile, cum zice legea?

Alte discuții în legătură

Ancheta sociala adilove adilove Buna ziua Mama mea are viza de flotant pana in luna octombrie 2014 la mine si trebuie sa mearga la comisie pentru a primi un certificat de incadrare in grad ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap IonutApetre13 IonutApetre13 Buna ziua! In urma unui AVC, tatal meu a devenit persoana cu handicap grav cu insotitor,drept urmare, nu mai poate sa decida pentru el. As vrea sa obtin drept ... (vezi toată discuția)
Drepturi legale persoane cu handicap Ramo029 Ramo029 Bună ziua, Lucrez în domeniul asistenței sociale, transferată de curând în alt domeniu și m-am lovit de o problemă pe care nu știu să o soluționez. ... (vezi toată discuția)