avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua pot vinde drepturi de moștenire până la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua pot vinde drepturi de moștenire până la succesiune? ...

Bună ziua pot vinde drepturi de moștenire până la succesiune?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:33, 26 Februarie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
experientele mele??? ati nimerit ca nuca in perete. Traiti izolat, nu urmariti forumul ?
decat sa ziceti prostii, mai bine va abtineti, doar zic!

nu toti am fost crescuti sa fim profitori !

in mesajul anterior ati indemnat sa profite de averea cuiva care nici n-a murit inca. de unde siguranta ca la decesul persoanei ar mosteni copiii sau ca mai ramane ceva de mostenit ?
oricum, nu cred ca doamna intentiona sa vanda blana ursului din padure, ci numai drepturile succesorale, drepturi de care vb doar dupa decesul celui ce il mostenim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mostenire si vanzare drepturi succesorale mototolea mototolea buna ziua ma numesc ionela,si am nevoie de ajutorul dumneavoastra! Suntem 3 surori,de curand unul din parintii nostri (tatal)a decedat.inainte de deces ... (vezi toată discuția)
Drepturi succesorale maria dinca maria dinca Bunicul si bunica cumpara impreuna un apartament. Au impreuna 2 copii. Bunica decedeaza si nu se face succesiune. Decedeaza si bunicul ulterior,iar copiii ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare/cumparare drepturi succesorale marianv marianv Buna ziua ! Va rog sa-mi oferiti si mie cateva informatii in legatura cu contractul de vanzare/cumparare drepturi succesorale. Situatia se prezinta in felul ... (vezi toată discuția)