avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită deces titular PFA
Discuție deschisă în Executare silită

deces titular PFA

buna ziua, ce se intampla daca titularul unui PFA decedeaza in timpul unui proces civil ? Acest PFA a facut contestatie la executare impotriva mea, eu sunt creditor. Se mai judeca procesul in caz de deces ? multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:36, 1 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In baza succesiunii, mostenitorii decid ce fac cu PFA-ul. Judecata poate continua, mostenitorii preluand inclusiv contestatia la executare impotriva creditorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parat decedat, continuare proces angajat001 angajat001 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie tatal meu a decedat in urma cu aproximativ o luna, fiind in timpul vietii a fost citat intr-un proces cu ... (vezi toată discuția)
Succesiune in instanta amavrancea amavrancea Buna ziua, Din cauza neintelegerilor intre mama si fratii mei, succesiunea dupa tatal meu se dezbate in instanta. Mama este cea care a deschis procesul. Au ... (vezi toată discuția)
Credit inainte de casatorie maria_miralena maria_miralena Buna ziua, Prezint cazul urmator: X face un credit de nevoi personale, nefiind casatorit si neavand coplatitor. Dupa 1 an se casatoreste. In cazul ... (vezi toată discuția)