avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Chiriași in starea de alertă declarată de guvern. ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Chiriași in starea de alertă declarată de guvern. Au dreptul să stea gratis? Nu pot fi dați afară dacă nu respecta contractul de închiriere?

Chiriași in starea de alertă declarată de guvern
Cel mai recent răspuns: gabriela constantinescu , utilizator 10:43, 9 Martie 2022
Nu exista o astfel de prevedere...
Mulțumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu exista o astfel de prevedere...

Nu exista astfel de facilitate
Mulțumesc

ynocentta a scris:

Nu exista astfel de facilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic din 15 mai 2020 SimonescuC SimonescuC Buna dimineata, Va adresez urmatoarea intrebare: Se va mai putea beneficia de indemnizatia de 75% din salariul de baza, suportata din bugetul asigurarilor de ... (vezi toată discuția)
Dovada circulatie dupa incetarea starii de alerta Rssjrr Rssjrr Buna seara. Din data de 11.11.2020 circul cu dovada de circulatie care se prelungeste automat din 30 in 30 de zile fiind stare de alerta. Acum nu se va mai ... (vezi toată discuția)
Cat sunt de legale restrictiile in timpul starii de alerta? voicud voicud Avand in vedere punctul 6 al articolului 115 din constiturie, sunt legale restrictiile din timpul starii de alerta avand in vedere ca este reglementata de o ... (vezi toată discuția)