avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Buna ziua, Sunt absolvent de studii superioare ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Buna ziua, Sunt absolvent de studii superioare juridice, dar ...

Buna ziua,
Sunt absolventa de studii superioare juridice, dar timp de 15 ani nu am profesat ca jurist. Practic, in acesti 15 ani am lucrat ca angajata studii superioare timp de aproape 4 ani, apoi am fost plecata din tara si nu am avut niciun fel de activitate. Acum 3 ani m-am angajat consilier juridic la o institutie publica. Intrebarea mea este legata de incadrarea mea in grad profesional. Se adauga la cei 3 ani de consilier juridic, perioada de aproape 4 ani cat am avut o functie ce necesita studii superioare? In ce grad profesional ar trebui sa ma aflu?
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2022
Mariana2022, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mariana2022 , utilizator 16:03, 10 Martie 2022
A necesitat studii juridice ?

Pe ce post sunteti incadrata acum? Dar atunci?
Acum sunt consilier juridic. Atunci am fost manager de vanzari in privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent administratie publica - posturi posibile in domeniul privat Ionut B Ionut B Va rog sa ma ajutati intr-o mica problema: Am un angajat, proaspat absolvent al Fac. de Stiinte Administrative, specializ. Administratie publica, si as dori ... (vezi toată discuția)
Recunoastere vechime studii privat vs bugetar cristiis cristiis Acum o luna am adresat o intrebare catre ANFP la care am primit un raspuns dar oarecum pe langa subiect. Incerc de mai mult timp, cu mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare la asociatie de proprietari siveora19 siveora19 Un presedinte de la o asociatie de proprietari solicita un raspuns la urmatoarea intrebare: Poate comitetul executiv printr-o decizie conf art.29 alin 2 din ... (vezi toată discuția)