avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bullying la școală, reportofon în ghiozdan
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bullying la școală, reportofon în ghiozdan

Bună ziua,
Este legal și poate fi folosit înregistrarea de la scoala copilului meu în care se aude cum invatatoarea o marginalizeaza și bate joc de ea zilnic?
Este legal ca în urma ce copilul mi-a zis ca a fost lovita de invatatoare (și alți copii), i-am pus în geanta zilnic un reportofon....?
Unde se merge cu înregistrarea : director scoala, inspectorat, instant?
Astept orice sugestie, va multumesc anticipat de răspunsuri
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2022
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:09, 14 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Purtati mai intai o discutie cu directorul scolii la care cereti sa participe si invatatoarea respectiva.
Buna dimineata, am facut acest lucru sfatuit de Dvs, in martie am vorbit cu dmna in fata consiliului scolar si in fata directoarei. de atunci treburile merg mult mai rau, copilul ora de ora a fost mai rau terorizat si batjocurit. Ce se poate face legal, in cazul in care aceasta invatatoare e "mai mare pe judet ca directoarea, e fff vestita si cunoaste toti inspectorii? Chiar nu pot sa ma p..s inpotriva vantului, chiar nu este dreptate pe pamant? Zicea ca pe ea nici Dumnezeu nu o poate muta.... Chia daca nu ai pile si bani, esti un paf...? unde e calcaia de achiles la asemenea creaturi de oameni rautaciosi ca ea?
Puteti sesiza Inspectoratul scolar in scris, cu nr. de inregistrare/ data invocand OG nr. 27/ 2002 privind petitiile si sa cereti raspuns scris cu masurile dispuse si termenul de realizare.
Daca nu primiti raspuns scris in termen de 30 de zile de la inregistrarea sesizxarii dvs. puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva IJS.
O solutie mai rapida este sa mutati copilul la alta scoala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

invatatoare nyuszlinda nyuszlinda Bună ziua, Este legal și poate fi folosit înregistrarea de la scoala copilului meu în care se aude cum invatatoarea o marginalizeaza și bate joc de ea ... (vezi toată discuția)
Profesoara terorizeaza elevii de clasa intai Dana.ro Dana.ro Copilul meu e in clasa intai la o scoala din Piatra Neamt. Inca de anul trecut parintii colegilor ei se plang la invatatoare ca profesoara de engleza ii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua daniel1981ct daniel1981ct Având mici divergente cu învățătoarea copilului ajungând sa dea în el și respectiv sa îl jicneasca. Pt a avea o dovada în situația asta am pus ... (vezi toată discuția)