avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am semnat un contract de vizualizare apartament si nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am semnat un contract de vizualizare apartament si nu l-am cumparat, ...

Am semnat un contract de vizualizare apartament si nu l-am cumparat, dar inainte cu 1 luna de a semna eu, fiica mea a semnat si a cumparat unul din apartamentele din acel bloc. Acum firma cu care am semnat eu vine impotriva mea, ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 12:41, 27 Martie 2022
Acum nimic. Daca va dau in judecata, contactați un avocat si va aparati.
In ce sens vine împotriva dumneavoastră?
In sensul că cere daune pentru că o rudă a cumpărat un apartament și nu a plătit comisionului agenției imobiliare.Unele agenții trec asta în contractul de vizionare,intermediere.
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2022
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vizionare apartament cu doua agentii imobiliare iu8lia3 iu8lia3 Buna ziua De curand am inceput sa caut sa cumpar un apartament, si, automat, am apelat la agentiile imobiliare si am semnat contracte de vizionare cu 2 dintre ... (vezi toată discuția)
"contract de intermediere" cu o agentie imobiliara !!!! ginamangra ginamangra Sotul poate cumpara o locuinta numai pe numele lui in conditiile in care o plateste cu banii jos fara ca numele sotiei sa fie trecut pe actul de ... (vezi toată discuția)
Am gasit un apartament de vanzare print-un agent imobiliar si ... Matei Labra Matei Labra Am gasit un apartament de vanzare print-un agent imobiliar si am semnat un contract de intermediere imobiliara pentru acel apartament, comision ... (vezi toată discuția)