avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am facut plangere si am primit raspunsul ca art 294 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am facut plangere si am primit raspunsul ca art 294 (2) si art ...

Am facut plangere si am primit raspunsul ca art 294 (2) si art 289 (2) se inchide dosarul. Se poate face o contradicţie sau ce mai pot face?
Multuemsc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:00, 31 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati fost chemat ca martor este UNA si daca vreti sa faceti o plangere penala este ALTA. Martorul este obligat sa se prezinte. De asemenea, exista o mare diferenta intre plangere, plangere prealabila si sesizarea din oficiu a organelor de urmarire penala. NU se vor sesiza din oficiu organele de urmarire penala pentru orice fapta penala.
Trebuie sa stiti exact ce vreti si mai ales ce anume scrie in hartia primita.
Cat priveste anumite cuvinte al caror sens nu il cunoasteti sau nu sunteti sigur ce inseamna cuvantul respectiv, va recomand sa scrieti pe google cuvantul problematic, urmat de "DEX", spre exemplu "contradicţie dex"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inducerea în eroare a organelor judiciare trailer1234 trailer1234 Buna ziua! La infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare, sesizarea penala poate fi semnata cu un pseudonim? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Refuz de a primi plangerea penala stelu2015 stelu2015 Am facut o plangere penala la parchet impotriva procurorului de caz.Mi s-a returnat plangerea pe motiv ca nu intruneste conditiile prevazute in ... (vezi toată discuția)
Plangere penala prin email refuzata ContSters277534 ContSters277534 Tocmai am primit inapoi, cu refuz de tratare de la sectia de politie, o plangere penala pe care am trimis-o prin e mail ca vezi doamne nu e semnata ... (vezi toată discuția)