avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adopție copii alt județ -decontare cheltuieli ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adopție copii alt județ -decontare cheltuieli transport.

Bună ziua, la sfârșitul lunii Aprilie am finalizat procesul de adopție, copii fiind din alt judet. Pentru a beneficia de decontare a cheltuielilor de transport conform art 100 din legea 273/2004, trebuie și documente justificative care fac dovada cheltuielilor de transport, cazare? In lege este menționat,, sumele se plătesc pe baza programului de vizite", nu este specificat de documente justificative.Putem beneficia de decontare a cheltuielilor de transport, fara documentele justificative?
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mirela161976 , utilizator 12:05, 5 Aprilie 2022
Este legal sa nu beneficiem de aceste sume, fără documente justificative care fac dovada cheltuielilor de transport, cazare?

Mirela161976 a scris:

Bună ziua, la sfârșitul lunii Martie am finalizat procesul de adopție, copii fiind din alt judet. Pentru a beneficia de decontare a cheltuielilor de transport conform art 100 din legea 273/2004, trebuie și documente justificative care fac dovada cheltuielilor de transport, cazare? In lege este menționat,, sumele se plătesc pe baza programului de vizite", nu este specificat de documente justificative.Putem beneficia de decontare a cheltuielilor de transport, fara documentele justificative?

Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2022
Mirela161976, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli permise cruK cruK Buna ziua. M-ar ajuta mult sa stiu ce cheltuieli sunt permise in cadrul unui ONG. Exista un patrimoniu al ONG-ului, insa cum nu avem contabil nu stim exact ... (vezi toată discuția)
Ordin de deplasare dionis456 dionis456 Buna ziua, Am si eu o mica nelamurire, sper sa fi scris un topicul corect. A trebuit sa fac o deplasare, inafara tarii, la un client. Iar acum firma de ... (vezi toată discuția)
Diurna pentru deplasarea in strainatate lumi71 lumi71 As dori sa aflu mai multe despre deplasarea in strainatate, pentru un angajat la o firma privata. Care este valoarea maxima pe care o pot deconta pentru diurna ... (vezi toată discuția)