avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara. Cand tatal are dreptul de vizita si se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara. Cand tatal are dreptul de vizita si se hotaraste ...

Buna seara. Cand tatal are dreptul de vizita si se hotaraste in instanta ca acesta sa ia copilul de la mine si sa fie la domiciliul sau..distanta fiind de 80 km..exceptand chestia de a l da imbracat si incaltat , am datoria si obligatia de a i asigura biberon cu lapte, pampers , servetele, alte haine in timpul calatoriei dar si cat timp sta la el? Ma gandesc ca plecand odata de la mine e datoria lui de a i asigura cele necesare fiind la el in dreptul de vizita si el sa i asigure prin diverse variante toate cele necesare
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 12:24, 6 Aprilie 2022
ii dati pt drum, nu si pt cat sta la el. Haine ii dati, ca sunt ale copilului.
daca se pune problema de biberon este vorba de un copil foarte mic. la aceasta varsta trebuia sa obtineti ca vizitele sa se efectueze numai in prezenta dvs fiind foarte mic.
sufletul de mama cam greu sa va lase sa-l trimiteti la drum fara pampersi, lapte, servetele, haine ca nu stiti cum va fi tratat acolo in familia paterna desi este obligatia tatalui sa suporte aceste "consumabile".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. cand tatal trebuie sa si ia copilul la domiciliu, ... Cristinutza30 Cristinutza30 Buna ziua. Cand tatal trebuie sa si ia copilul la domiciliu, el este obligat sa ii asigure copilului in timpul transportului gen haine, mancare, medicamente, ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere restantă. se pot scădea din sumă costul scutecelor și al laptelui praf? nadia2018 nadia2018 Buna ziua! Am divorțat în iunie 2018. În hotărâre este specificat că trebuie sa-mi dea retroactiv pensie alimentară, începând cu februarie 2018. În ... (vezi toată discuția)
Cand se acorda 15% din venit pensie alimentara? Otilia P. Otilia P. Buna. Sunt in proces cu tatal fetitei mele pt stabilire paternitate, custodie si pensie alimentara. El solicita 15% din venituri sa plateasca pensie ... (vezi toată discuția)