avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, în legătură cu ziua liberă pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, în legătură cu ziua liberă pentru resensamantul ...

Bună ziua, în legătură cu ziua liberă pentru resensamantul online. Mi s-a spus de la serviciu ca nu mi se acorda ziua liberă deoarece nu este plătită de stat. Este adevărat? Ce as putea sa fac? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Octavian000 , utilizator 15:36, 6 Aprilie 2022
Conform OUG nr. 19/2020, art.49, alin.(1) "Persoanele salariate care se autorecenzează prin intermediul internetului au dreptul la o zi liberă, plătită, în scopul încurajării utilizării cu predilecție a acestei metode. Dovada autorecenzării on-line se realizează prin prezentarea codului de confirmare a încheierii cu succes a autorecenzării"

Pentru mai multe informații legate de acest subiect, accesați următoarele linkuri:
-www.avocatnet.ro/articol_566...
-www.avocatnet.ro/articol_536...
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, am 2 întrebări legate de recensământul online. dacă ... Adriana.30 Adriana.30 Buna, Am 2 întrebări legate de recensământul online. Dacă o persoana a făcut recensământul online in timp ce ce afla in șomaj, iar după câteva ... (vezi toată discuția)
Zi liberă plătită pentru autorecenzare În aceasta situație- ... AdinaAdi AdinaAdi Zi liberă plătită pentru autorecenzare În aceasta situație- ‘zi liberă plătită’, angajatul își păstrează toate drepturile salariale? Mai ... (vezi toată discuția)
Daca am efectuat autorecenzarea pe 3 mai 2022, pot solicita zi ... nicusan nicusan Daca am efectuat autorecenzarea pe 3 mai 2022, pot solicita zi libera pe 03.06.2023 daca fac cererea pt acordare zi libera pana pe 3 mai 2023, adica in ... (vezi toată discuția)