avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, va rog la programul de lucru de 12/24 si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, va rog la programul de lucru de 12/24 si 12/48, cum ...

Buna ziua, va rog la programul de lucru de 12/24 si 12/48, cum se calculeaza 1 recuperare 8 ore=1 recuperare ( sau 12 ore=1 recuperare ( institutie publica, infirmiera camin batrani) multumesc.

Alte discuții în legătură

Bună ziuă. in legatura cu zilele libere acordate pentru vaccinare, ... RoxanaCujba RoxanaCujba Bună ziuă. In legatura cu zilele libere acordate pentru vaccinare, as dori sa stiu cate ore se acoda. Eu sunt infirmiera si am un program de 12/24 12/48. Se ... (vezi toată discuția)
Munca in ture de 12 ore si concediul de odihna Adrian Vasiliu Adrian Vasiliu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema pe care o am. Lucrez in ture, program de 12/24 si 12/48, indiferent de weekend si sarbatori. Intrebarile ... (vezi toată discuția)
Este legal la functionarii publici un program.... qadyro qadyro Buna Ma numesc Marius si sunt functionar public, in cadrul institutiei unde lucrez (nivel central), avem dispecerat, la acest dispecerat lucreaza oameni ... (vezi toată discuția)