avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am platit 2/3 contributia CASS prin contract
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am platit 2/3 contributia CASS prin contract

Buna ziua. Am platit 2/3 contributia CASS prin contract cu Casa de Sanatate din Bucuresti si pentru ca m-am angajat vreau sa anulez plata ultimei transe.
Contractul este pana in august 2022 dar din luna aprilie va plati angajatorul CASS si alte taxe. Ce am de facut ? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: sandeldaniel , utilizator 18:03, 26 Octombrie 2022
Am sa scriu tot eu raspunsul pentru ca mi-am rezolvat problema. Am accesat site-ul CASMB si am trimis o petitie cu aceasta intrebare si am atasat adeverinta de la noul meu loc de munca. In 3 zile am primit raspunsul favorabil - figurez ca salariat.
Nu s-a rezolvat asa cum speram. ANAF mi-a trimis instiintare de poprire pe suma restanta din contract. Se pare ca si pe ei trebuia sa-i anunt chiar daca contractul era cu CNASMB

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie anaf pt cas ene2allexandra ene2allexandra Buna ziua, Am primit si eu o minunata scrisoare de la ANAF , somatie de plata in care este o lista intreaga de contributii care teoretic le-as datora celor ... (vezi toată discuția)
Debite anaf si casa de sanatate LucianaMoisoiu LucianaMoisoiu Buna ziua, Am o problema cu o poprire infiintata de ANAF, insa mai intai as vrea sa detaliez contextul: - in luna mai am primit instiintare de poprire ... (vezi toată discuția)
Incurcaturi la plata asigurarii de sanatate Dana_2009 Dana_2009 Va scriu in legatura cu o problema aparuta la plata asigurarii de sanatate. Sunt o persoana fizica fara venituri cu domiciliul flotant in Bucuresti si stabil ... (vezi toată discuția)