avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Schimbare denumire asociație profesională.
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Schimbare denumire asociație profesională.

Schimbare denumire asociație profesională - ce trebuie făcut la schimbarea Consiliului director.
Pe scurt, suntem patru profesori care am inființat în 2011 o asociație profesională. Anul trecut președintele a decedat. Consiliul director își va modifica alcătuirea, vicepresedintele devenind președinte și unul din cei doi membri fondatori vicepresedinte. Am vrea ca la denumirea asociatiei să adăugăm numele profesorului care a fost mentorul nostru și presedintele asociației. Ce acte trebuie facute?
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 17:44, 20 Septembrie 2022
Ca orice alta modificare de acte constitutive - solicitare dovada disponibilitate denumire la Ministerul Justitiei, si parcusa procedura de modificare acte constitutive, analoga cu cea de infiintare - sedinta AG de adoptare modificari statutare, depus dosar la Judecatorei etc. Totusi ar fi de dorit sa obtineti acordul mostenitorilor pentru a utiliza numele defunctului....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare/modificare asociatie diana_oprean diana_oprean Buna. Vreau sa infiintez o asociatie, dar as avea si posibilitatea de a modifica una deja existenta. Ma intereseaza care dintre aceste procese dureaza mai ... (vezi toată discuția)
Asociatie mihai09 mihai09 vreau sa infiintez o asociatie vom fii trei membrii fondatori. componenta nominala a consiliului director va fii stabilita in actul constitutiv (cei trei ... (vezi toată discuția)
Numar fondatori asociatie sfprof sfprof Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: asociatie cu 3 membri la infiintare, ulterior un membru care era si vicepresedinte se retrage, iar un ... (vezi toată discuția)