avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot face impotriva notarului partinitor .Buna ziua ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot face impotriva notarului partinitor .Buna ziua , am cumparat in luna decembrie un imobil situat in ...

Buna ziua , am cumparat in luna decembrie un imobil situat in alt judet , ne-am prezentat la notarul vanzatorului care ne-a arata actele :contractul de v-c , certificat energetic si planul de amplasament al imobilului , atat .la prezentarea casei mi-au spus ca este din caramida iar acum am constatat ca este din bca . in februarie i-am cerut prin email sa-mi dea actele care au stat la baza intocmirii contractului de v-c acestea fiindu-mi necesare la banca , mi-a raspuns ca daca solicita banca le v-a da . recunosc ca "m-am grabit". vanzatorul,notarul si agentul imobiliar au fost in cardasie . ce pot face acum ?
ok, fata vanzatorului e proasta. ceea ce vreau sa spun acum n-are legatura cu subiectul decat marginal: in viata asta vedeti-va interesul si insistati ca vointa dvs sa fie indeplinita daca e pe banii dvs. daca raspunsul nu va satisface, cautati altceva. fiece lucru are pretul lui. probabil ca efortul vanzatorului de a obtine documentele cerute v-ar mai fi costat 5000 euro. sau 10000? cine stie cum ati fi reactionat atunci?
Gheorghiescu a scris:
la notariat a aparut si fica vanzatorului care era prietena cu doamna notar

1 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Insistați ca vointa sa fie îndeplinită doar dacă vointa se încadrează în limitele legale și morale.
Nu e "clientul nostru, stăpânul nostru".

La banca este suficient contractul de vânzare pe care tocmai l-ati încheiat.
Băncile nu solicita toate actele din urma.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
pt credit ipotecar nu trebuie evaluata casa ?este diferenta intre o casa de caramida si una de paianta ?
În cazul dvs, intra la categoria "zidărie ".
Indiferent ca e bca sau cărămidă.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
incredibilile sunt argumentele dumneavoastra doamna R

Alte discuții în legătură

Casa noua construita pe amprenta casei vechi unika01 unika01 Buna ziua, Doresc sa achizitionez o casa. E noua, e la gri. Casa a fost construita intr-o zona necooperativizata (fara titlu de proprietatate), pe amprenta ... (vezi toată discuția)
Notarul este garant pentru actele inscrise in contract vanzare cumpărare? Ra'luca Ra'luca Bună ziua. Am cumpărat un imobil si, vânzătorul a prezentat la notar autorizație construcție-imobil din lemn, certificat fiscal-imobil din lemn, CADASTRU ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament vechi cu probleme rlv Epuree Epuree Buna ziua, Vreau sa cumpar pentru fiul meu un apartament receptionat prin proces verbal de predare-primire emis de Imobiliara RA - Sucursala Colentina la ... (vezi toată discuția)