avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general O firma de livrari la domiciliu trimite firmelor ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

O firma de livrari la domiciliu trimite firmelor colaboratoare ...

O firma de livrari la domiciliu trimite firmelor colaboratoare solicitarea ca acestea sa furnizeze date din contabilitatea proprie, valabile la 31.12.2021.
Solicitarea este denumita impropriu Confirmare de sold la 31.12.2021, odata ce firma de livrari nu se oboseste sa scoata datele existente in evidentele sale pentru fiecare partener in parte pentru ca acestia sa confirme soldurile respective, ci trimite un tabel de completat. Tabelul contine 5-6 pozitii, iar dupa completare cu datele din contabilitate, fiecarui partener i se solicita transmiterea prin e-mail, iar ulterior si prin posta.
As fi curios din a cui minte odihnita s-a desprins metoda aceasta inedita de a solicita ... confirmare de sold din partea partenerilor in acest fel.
Este clar ca firma de livrari la domiciliu a ales varianta cea mai putin costisitoare pentru a solcita date de la parteneri, in loc sa scoata datele/soldurile din evidenta sa si sa ceara confirmarea soldurilor existente la 31.12.,2021.
Pareri?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2022
atticusfortezza, utilizator

Alte discuții în legătură

Eroare contabila karmem karmem buna ziua, am o problema contabila, complicata. in decursul anului 2006, inainte de ma angaja a fost o contabila care nu avea la punct nici un sold la ... (vezi toată discuția)
Registru inventar antonia_m09 antonia_m09 Buna ziua, Am si eu o nelamurire. In registru inventar se completeaza elementele de activ si pasiv de tipul creditelor bancare, datorii sau creante cu ... (vezi toată discuția)
Confirmari de sold ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, Confirmarile de sold pentru inventarierea anuala cand se trimit clientilor? pot trimite acum pentru 31.12.2013? dar daca intre timp platesc? sau sa ... (vezi toată discuția)