avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua!Azi am fost impinsa ostentativ si cu scopul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua!Azi am fost impinsa ostentativ si cu scopul de a fi ...

Buna ziua!Azi am fost impinsa ostentativ si cu scopul de a fi intimidata de un individ in incitanta unui supermarket Profi.Am chemat politia pt ca am inteles ca individul avea si alte ganduri.Agentii au fost lamentabili ,atitudinea lor a avut ca scop renunrarea mea la plangere.Am stabilit totusi sa ma duc la sectie cu masina personală.Nu m sm mai dus ,am sunat sa vad care sunt procedurile(le stie toata lumea atat timp cat individul nu m a pus la pamat)si totusi am fost sunata de agentul de politie turbat de furie ca de ce n am venit,nu ma lasa sa i raspund si mai si tipa la mine.La sfarsit mi a inchis telefonul nu jnainte de a mi spune ca daca voi fi citata ca am sunat la 112 voo radpunde.Intrebare:agentii au fost si in market si mi au comunicat ca vanzatoarea n a vazut nimic;(totul s a petrecut in fata ei!), cum solicit din supermarket inregistrare dupa filmarea respectiva?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 13:57, 3 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contactați rețeaua Profi și expuneți problema pe care ați întâmpinat-o în magazinul lor.
[ link extern ] /

Aici găsiți și o adresă și un nr. de telefon. Chiar dacă nu obțineți înregistrarea după filmare, vânzătoarea va da explicații către angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie furt din magazin fara perhezitie la fata locului johny_p2006 johny_p2006 Intrand intr-un supermarket am luat niste produse in mana si o parte 2 deodorante auto le-am pus in buzunar, neavand cos si restul produseor in mana. Intre ... (vezi toată discuția)
Clasare dosar penal si nu inteleg motivul GEKO17 GEKO17 Buna ziua, va scriu si eu o situatie personala in speranta ca ma poate lamuri cineva din domeniu. In luna septembrie a anului trecut, pe 13, ma deplasam pur si ... (vezi toată discuția)
1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)