avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care sunt obligațiile ce trebuie îndeplinite de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care sunt obligațiile ce trebuie îndeplinite de către persoanele ...

Care sunt obligațiile ce trebuie îndeplinite de către persoanele fizice care obțin venituri independente din activități de înfrumusețare sau întreținere corporală?
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 16:54, 2 Mai 2022
Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat un ghid în care detaliază obligațiile pe care o persoană fizică ar trebui să le îndeplinească dacă desfășoară activități de înfrumusețare sau întreținere corporală.

Printre obligațiile enumerate se regăsesc:
- înregistrarea la Registrul Comerțului și solicitarea autorizării funcționării ca PFA ori ca întreprindere individuală sau familială;
- depunerea la ANAF a declarației unice (Formularul 212);
- depunerea, anual, până la data de 25 mai, a declarației unice și calculării taxele datorate.

Pentru mai multe informații cu privire la publicarea ghidului realizat de ANAF, accesați următorul articol: www.avocatnet.ro/articol_612...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ar trebui să procedez în cazul în care sunt cadru didactic ... Ileana Cos Ileana Cos Cum ar trebui să procedez în cazul în care sunt cadru didactic și doresc să fac meditații, în afara programului, cu elevii? (vezi toată discuția)
Am primit un plic de la anaf pentru venituri ramburs Adina1956 Adina1956 Buna ziua. Am primit recent acasa un plic de la ANAF in care spune ca figurez in evidentele dansilor cu sume incasate cu titlu de RAMBURS in perioada 2017 ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica pentru venituri încasate ramburs A. Eduard A. Eduard Buna ziua! Am primit de la posta o hartie de la ANAF prin care: \"...Dorim sa va informam ca figurati inscris in evidentele noastra cu sume incasate cu ... (vezi toată discuția)