avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Bună ziua! Ma poate ajuta cineva,am lucrat la o casa ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Bună ziua! Ma poate ajuta cineva,am lucrat la o casa de pariuri ...

Bună ziua! Ma poate ajuta cineva,am lucrat la o casa de pariuri sportive și am jucat pe contul online o suma mare de bani, ce as putea face? Nu am de unde sa aduc suma respectiva și as vrea sa o plătesc în rate, cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:06, 5 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va intelegeti in scris cu angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
A dat norocul peste mine ce ma fac?? ContSters204855 ContSters204855 ca foarte multi am jucat si eu la pariuri sportive online , firma este din malta dar are si interfata in limba romana (nu stiu daca este inregistrata si in ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza in declaratia unica veniturile din pariuri sportive? emy114 emy114 Ce trebuie inscris in declaratia unica la venituri obtinute din pariuri sportive deoarece casa de pariuri mi-a trimis tabel cu sumele retrase, dar acestea ... (vezi toată discuția)