avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Fiul meu are gradul de handicat GRAV cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Fiul meu are gradul de handicat GRAV cu asistent ...

Bună ziua. Fiul meu are gradul de handicat GRAV cu asistent personal, valabil permanent, nerevizuibil. În luna iunie devine absolvent de șc prof (clasă specială) și aș dori să știu în ce condiții poate beneficia de pensie sau alte drepturi financiare, deoarece nu va mai primi alocație și nici bursa pentru studii.
Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Drepturi copil cu handicap mihai_enculescu mihai_enculescu Buna ziua Sunt tatal unei fetite in varsta de 8 luni care este incadrata cu handicap grav cu drept de insotitor. Sotia este in concediu maternal si nu doreste ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru insotitor handicap gradul 1 floryn70 floryn70 buna ziua .va rog sa-mi raspundeti si mie cumnatul meu are pensie de handicap gradul 1 cu insotitor ,pensia de insotitor o ia soacra mea, sau o lua ,de la ... (vezi toată discuția)
Nedumerire grisa56 grisa56 Am certificat de incadrare in grad de handicap GRAV, DEFICIENTA FUNCTIONALA :GRAVA-CU ASISTENT PERSONAL ,valabilitate; permanent,nerevizuibil. Primaria m-a ... (vezi toată discuția)