avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia unica la venituri din investitii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia unica la venituri din investitii

Pentru depunere online, unde /cum se trec veniturile impozitate la sursa din dividende in declaratia unica ? Nu m-as agita, dar fara aceste venituri nu depasesc pragul pentru plata CASS si in formular apare zero la CASS.
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: vandarel , utilizator 06:59, 10 Mai 2022
se tin cont de ele doar la depasirea plafonului - la venituri din investitii
Am precizat ca depasesc plafonul cu venitul din dividende. Am reusit: Se bifeaza si se intra subsectiunea I 1.3.2 din declaratia unica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass in declaratia 212 venit din dividende cocoranum cocoranum Buna seara, Am o societate la care unul din asociati este si pensionar, In anul 2017 a ridicat dividende in val de 35724 lei. Deoarece depaseste plafonul de ... (vezi toată discuția)
Declaratie fiscala pentru venituri din dividende de pe burse internationale stela223 stela223 Va salut, In cazul in care am incasat venituri extra-salariale din dividende obtinute pe bursa internationala, exista obligativitatea de a depunde ... (vezi toată discuția)
Noul prag de plata cass de 6 salarii minime pe economie pentru venituri extra-salariale stela223 stela223 Va salut, Din cate am inteles odata cu noile modificari fiscale (din din O.G. 16/2022, art. I, pct.81 - ... (vezi toată discuția)