avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită După somație in cit timp trebuie pus sechestru?Sint ...
Discuție deschisă în Executare silită

După somație in cit timp trebuie pus sechestru?Sint într-un ...

După somație in cit timp trebuie pus sechestru?Sint într-un litigiu de muncă de 6 ani .Executarea silita a început de 1 an si jumatate.Abia acum pe 3 mai executorul a binevoit să depună o somație.Ce este de făcut în cazul in care executorul nu-si face treaba și tergiversează soluționarea dosarului?

Alte discuții în legătură

Termenul executarii silite Krissia . Krissia . Daca in intervalul legal de 6 luni prevazut de codul de procedura civila ( nu mai stiu articolul ) nu s-a luat nici o masura pentru executarea silita si nu s-a ... (vezi toată discuția)
Uzul de fals in somatia de executare silita, este legal? savysb savysb Uzul de fals in somatia de executare silita, este legal? Pe scurt: in urma unui dosar de executare care a ramas nelucrat din 2014, executorul a inceput ... (vezi toată discuția)
Suspendare executor judecatoresc nitmar nitmar am o hotarare judecatoreasca pe litigii de munca pentru care a fost incuviintata executarea silita in noiembrie 2010.Acum,cand sa depun cererea de staruinta la ... (vezi toată discuția)