avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Dupa moartea tatalui am facut succesiunea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Dupa moartea tatalui am facut succesiunea la casa. ...

Buna seara! Dupa moartea tatalui am facut succesiunea la casa. In timpul vietii parintii mi-au facut act de vanzare -cumparare cu clauza de habitatie.Mentionez ca mama traieste si mai am o sora si un frate. Fratii mei nu vor sa renunte la partea lor cu toate ca eu am facut imbunatatiri la casa , de parinti eu am avut grija si pe tatal nostru tot eu l-am ingropat. Mama noastra vrea sa-mi dea partea ei. Cum credeti ca ar fi bine sa faca mama, sa faca act de vanzare-cumparare sau donatie? Si cum pot eu sa intru in posesia la intreaga casa daca fratii nu vor sa renunte la partea lor?
Ok. Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme succesiune rodidoina rodidoina Dupa moartea tatalui meu, am mostenit, impreuna cu fratele meu si mama mea apartamentul parintilor, in care locuim, eu cu sotul si fiul meu, impreuna cu mama. ... (vezi toată discuția)
Mostenire baderca baderca V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti intr-o speta. Tatal meu a murit acum 2 ani iar mama mea a murit luna trecuta si a ramas o casa cu cateva hectare de ... (vezi toată discuția)
Contestare, anulare eu12 eu12 Am facut contract de vanzare -cumparere cu mama mea care a murit mai bine de 10 ani, iar fratele meu vine acum si spune ca el nu stia de contract si ca va cere ... (vezi toată discuția)