avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, ma puteti ajuta cu un sfat? situatia este ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, ma puteti ajuta cu un sfat? situatia este urmatoarea: ...

Buna seara, ma puteti ajuta cu un sfat? situatia este urmatoarea: tatal meu a primit o informare de la politie in data de 28 martie in care se solicita sa comunice datele persoanei care A CONDUS auto pe care il detine, la data de 18 decembrie 2021 ORA 7.40. autoturismul s-a defectat din iunie 2021 si a fost parcat undeva in Bucuresti. a intrebat agentul de politie care a venit cu acea hartie despre ce este vorba, dar nu a stiut sa ne dea nici un raspuns. a zis doar sa trimitem mail pe bpr@b.politiaromana.ro cu situatia respectiva. am trimis mail in aceeasi zi in care mentioneaza faptul ca el nu detine permis auto, ca masina s-a defectat in iunie, si inca este defecta la momentul acesta, cat si faptul ca a incredintat masina fiului cu nume prenume si cnp, si el este cel care a condus ultima data masina, dar la data de 18 decembrie NU A CONDUS NIMENI ACEA MASINA PENTRU CA ESTE DEFECTA, iar fiul fiind plecat din tara. Acum cateva zile a primit prin posta amenda ca a refuzat sa comunice datele. am sunat la politie sa ne lamurim dar nu am primit nici un raspuns. initial au zis ca nu au primit nici un mail, desi aveam confirmarea de la politia romana, iar ulterior au gasit mailul si au zis ca "aia nu e comunicare" si ca daca nu ne convine sa facem contestatie.... un sfat?
Cel mai recent răspuns: musatilie , utilizator 13:33, 3 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contestati amenda. Scrie pe PV unde sa contestati si in ce termen.
va multumesc pentru raspuns. am contestat. asteptam sa vadem ce se intampla la proces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"cine a condus auto la data de..." daca auto este defect de 6 ... musatilie musatilie \"Cine a condus auto la data de...\" daca auto este defect de 6 luni? Buna seara, ma puteti ajuta cu un sfat? situatia este urmatoarea: tatal meu a primit ... (vezi toată discuția)
Poate sa ma amendeze pt neoferit relatii cine conducea masina?? aidu aidu Am primit 200 lei amenda, in temeiul prev. art. 2 alin 31) Legea 61/1991, pt ca m-au invitat sa dau relatii cine conducea masina (parcata, chipurile ... (vezi toată discuția)
Urgent! instiintare elena20067 elena20067 Am primit acasa o instiintare de la politia orasului Gura Humorului,jud,Suceava,eu locuind in Roman,jud Neamt cum ca pe data de 03-10-2013 ora 11:30 am condus ... (vezi toată discuția)