avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna seara! Va rog sa-mi spuneti cum rezolv; ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna seara! Va rog sa-mi spuneti cum rezolv; concubinaj, am cumparat ...

Buna seara! Va rog sa-mi spuneti cum rezolv; concubinaj, am cumparat in lising o masina pe care o platim in mod egal. Doresc un act in care supravetuitorul sa beneficieze 100%. Amandoi avem copii.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2022
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Suspendarea firmei inainte de terminarea lisingului Morosan Felicia Morosan Felicia Am cumparat o masina pe firma in lising in decembrie 2006 si mai am de platit 18 rate. Deoarece nu mai fac fata impozitelor trebuie sa inchid firma . Cum pot ... (vezi toată discuția)
Mai are 5 luni de trait, testament sau act de vanzare-cumparare? alexander2013 alexander2013 BUNA SEARA! Cumnata mea e bolnava de cancer de gradul 4, doctorii nedandu-i decat 5 luni cel mult de viata. Problema e ca nu vrea sa-si lase problemele ... (vezi toată discuția)
Cine moștenește apartamentul în cazul decesului meu, dar al soțului? Myra Bella Myra Bella Buna seara.Eu si sotul vrem sa facem un credit ipotecar pt un apartament.El are deja un copil dintr-o relatie de concubinaj si nu doreste ca acesta sa aiba ... (vezi toată discuția)