avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Desfiintare post angajata in CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Desfiintare post angajata in CCC

Buna seara,

Am o angajata aflata in CCC. Firma noastra va desfiinta departamentul unde ea avea postul. Cum procedam mai departe in sensul ca dorim ca ea sa amana in firma insa pe un alt post.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: luminita29 , utilizator 14:13, 18 Mai 2022
Ii oferiți acel post...se va face act adițional de modificare a felului muncii.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Chiar daca nu este ceea ce facea ea pana acum?
Chiar dacă... I se face comunicarea de desființarea postului plus oferirea de un.loc de munca vacant cu următoarele condiții și solicitați sa va comunice răspunsul in scris intr-un anumit termen .
Si as mai avea un caz. Caz care are acordul ambelor parti. Angajata este in ccc. Noi ca firma dorim sa ii incetam contractul pe firma noastra si sa ii facem contract in aceeasi zi pe o alta firma (tot a noastra). Cum va proceda angajata? Face cerere de incetare suspendare, dupa care cerere de incetare cu acordul partilor in ziua x.. in ziua x va semna si contractul 2 cu incepere din ziua x+1. O afecteaza cu ceva pe ea ? adica daca solicita cand face copilul 2 ani , facand aceasta mutare mai primeste stimulentul nu? Dar daca face aceasta mutare in timpul celor 2 ani fara a pierde indemnizatia apoi stimulentul se poate?. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din ccc-angajator nou- invitatie la demisie torapaun torapaun Buna ziua. Sunt intr-o situatie unde nu stiu cum sa procedez. Imediat dupa ce am nascut, in 2010, firma a fost cumparata de un alt angajator. Acum mi-am ... (vezi toată discuția)
Reluarea activitatii dupa ccc 13ramona 13ramona Buna ziua, In luna octombrie 2013 va trebui sa ma intorc la locul de munca dupa concediul de 2 ani de maternitate. Mi s-a ocupat locul de catre o colega pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in urma unei greșeli minore la serviciu mi s-a cerut ... Alea iacta est Alea iacta est Buna ziua , in urma unei greșeli minore la serviciu mi s-a cerut sa solicit printr-o cerere mutarea pe un alt post incepand cu data de 1.01.2022. Pentru ca am ... (vezi toată discuția)