avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara.In fata blocului nostru un personaj ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara.In fata blocului nostru un personaj controversat a ...

Buna seara.In fata blocului nostru un personaj controversat a cumpărat două case și a făcut o terasa.Galagia noaptea tine până pe la ora 00-01, locurile noastre de parcare plătite sunt ocupate tot timpul de clienții localului.Din câte știu, vecinul de lângă el nu si-a dat acordul pentru terasa, pe noi cei din blocul de vis a vis nici nu ne-a întrebat.Cui mă pot adresa pentru a rezolva această situație?Mereu când vin acasa trebuie sa sun diverși oameni să își mute mașinile, reacțiile fiind uneori neașteptate.Galagie este mereu, la 2 săptămâni de la deschidere a avut loc și un scandal.Am făcut solicitare la direcția mobilitate urbana pentru montarea unui indicator de parcare de reședință.Dar cu gălăgia ce pot face, pe cine pot sesiza?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2022
lcngeo, utilizator
Buna ziua,
Pentru galagia facuta sesizati politia sau politia locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructia unei terase a unui bar langa parcarea locatarilor Marcellinovn Marcellinovn Buna ziua, Acum trei ani, vis-a-vis de blocul în care locuiesc, lângă parcarea blocului, a fost construita o casa după retrocedare. Ulterior a fost ... (vezi toată discuția)
Vecinii apeleaza politia Tudor2014 Tudor2014 Buna ziua, Avem un voluntar care locuieste singur intr-un apartament inchiriat intr-un bloc de locuinte. Vecinii care locuiesc sub el suna la politie in ... (vezi toată discuția)
Vecini - renovari si galagie toata ziua Mariana39 Mariana39 Buna ziua. As avea nevoie de niste indrumari. De curand s-au mutat in bloc niste vecini noi si au decis sa renoveze absolut tot apartamentul. Ceea ce ... (vezi toată discuția)