avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contract bransament gaze
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contract bransament gaze

Buna ziua! Ma puteti lamuri cu valabilitatea unui contract pentru bransament gaze ?La incheierea contractului OSD ul scoate la licitatie o singura data lucrarea si daca nu se prezinta nimeni comunica beneficiarului sa aleaga el un executant. Din cauza ca , din spusele agentilor economici, lucrarile sunt subevaluate, nimeni nu vrea sa le execute la tariful stabilit de OSD. astfel daca intr o anumita perioada de timp nu este gasit un executant al lucrarii, OSD claseaza ,,cererea" implicit anuleaza contractul desi nu este indeplinit niciun punct din capitolul VII. Incetarea contractului, valabilitatea acestuia fiind de 15 luni. Intrebarea este daca se procedeaza legal sau nu? Contractul ramane valabil sau inceteaza cand se claseaza cererea

Alte discuții în legătură

Lucrare la instalatia de gaze de pe o proprietate particulara ContSters218995 ContSters218995 S-ar putea un raspuns concret? Va prezint un caz:-proprietar1 la curte cu casa, detine o instalatie de gaze efectuata conform unui proiect legal, platita, ... (vezi toată discuția)
Aprobare bransament teava gaz comanmari comanmari Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce trebuie sa fac in conditiile in care unul din vecini cu care nu se poate discuta omeneste nu vrea sa-mi dea acordul ... (vezi toată discuția)
Recuperare contravaloare prestatii neexecutate aciv aciv Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: cum pot sa-mi recuperez banii achitati in avans pentru o prestatie care trebuia executata de firma CONGAZ, ... (vezi toată discuția)