avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Mi s-a infaptuit dosar penal pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Mi s-a infaptuit dosar penal pentru conducerea sub ...

Buna ziua,

Mi s-a infaptuit dosar penal pentru conducerea sub influenta substantelor psihoactive si mi-a fost anulat si permisul. Mentionez ca nu a fost vorba de niciun accident, ci doar un control de rutina in trafic. Intrebarea mea este: exista sanse sa fiu trimis in judecata pentru infractiunea savarsita?

Multumesc pentru eventualele raspunsuri
Nu va pot anula autoritatile din Romania permisul englezesc. La finalul procesului, daca veti fi condamnat, permisul se trimite autoritatilor emitente.
Pentru celeritate, solicitati organului de cercetare penala sa achitati dvs contravaloarea probelor biologice.
Pentru o aparare eficenta, angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat Daniel93 Daniel93 Salut! Am fost oprit in trafic de catre politia ''Salaj-Zalau'' , am fost testat cu alcooltest rezultatul fiind 0.26.Mi-au suspendat permisul pe 90 zile cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca mi s-a făcut dosar penal sub aspectul săvârșirii ... Alin457 Alin457 Buna ziua, daca mi s a făcut dosar penal sub aspectul săvârșirii de a conduce un moped sub influenta substanțelor psihoactive, acesta apare pe cazierul ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului elaorlea elaorlea Buna seara, Am si eu o intrebare....In data de 8.06.2014 am fost oprit de Politia rutiera pentru un control de rutina. Am fost depistat cu o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)