avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort de o americanca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort de o americanca

Buna,am si eu o intrebare despre o situatie mai complicata,prietenul meu este casatorit cu o americanca cu care are 2 copii,ei nu mai sunt impreuna de 4 ani ea fiind in america cu copii iar el in romania.problema e ca ea refuza sa ii trimita copii in vizita in vacante,desii el le trimite bani lunar si ii intretine,vorbesc zilnic dar mereu minte ca ii aduce si dupa ce primeste banii de bilete gaseste scuze si se suceste.el vrea sa dea divort dar nu stie procesurile si mai ales cum poate primii dreptul de a.si vedea copii ei fiind cetsteni americani si el neputand merge in america,iar ea refuza sa vina sau sa trimită copii.
Ultima modificare: Duminică, 22 Mai 2022
AlinaMiha87, utilizator
Poate introduce cererea de divort si in Romania.
Dar, discutiile vor fi cu programul de legaturi personale cu minorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme provocate de fostul sot,tatal copilului ela.m ela.m buna ziua,sunt divortata din 2000 si am hotarare divort definitiva si irevocabila prin care imi este incredintat copilul.Tatal lui e plecat in SUA si de anul ... (vezi toată discuția)
Divort cu un copil minor irinatracy2020 irinatracy2020 Buna ziua, este mai complexa povestea dar voi incerca sa o simplific. Eu sunt romanca si locuiesc in Bucuresti impreuna cu fiul meu de doi ani. Sotul este ... (vezi toată discuția)
Program vizita copii Diana X Diana X Buna ziua, Fostul soț refuză să se mai implice în viața celor doi copii (7, respectiv 9 ani), refuză să-i mai viziteze în cele 2 weekend-uri pe lună, ... (vezi toată discuția)