avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda aplicata de politia locala pentru pretinsa ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda aplicata de politia locala pentru pretinsa depozitare ...

Amenda aplicata de politia locala pentru pretinsa depozitare de moloz, gunoi menajer.
Aveti astfel de experiente? Procesul verbal a fost intocmit in lipsa, comunicat prin posta, fara martori. Nu se indica exact textul legal incalcat, se face o mentiune referitoare la o HCL. Nu stim unde a fost gasit molozul, nu avem nicio informatie despre fapta savarsita (nu a vazut nimic niciun vecin).
Aveti vreun sfat despre cum sa ne aparam? O sa contestam amenda, dar nu avem nicio informatie despre situatia de fapt constatata, exceptand consemnarile politistului local din procesul verbal de sanctionare.
Multumesc
Buna ziua, trebuie analizat procesul-verbal, daca cuprinde mentiunile legale obligatorii, daca este nul pentru lipsa indeplinirii conditiilor de forma sau de fond. Apoi asupra temeiniciei, indicati in actiune martori care sa ateste inexistenta situatiei de fapt.
In functie de cuantumul sumei cu care ati fost amendat analizati daca va angajati av sau nu.Eventualele "scapari "din pv sunt gasite si valorificate de av prn apararile formulate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala cluj glt2112 glt2112 Stimati consultanti, Situatia in fapt: Am parcat masina pe o strada laterala blocului in care locuiesc cu jumatate pe carosabil, si jumatate pe trotuar. Am ... (vezi toată discuția)
Hcl 371/2007modificata cu 206/2009 andreeatimis andreeatimis sunt administrator la o Asociatie de Proprietari din Timisoara, in data de 22.09.2011 agenti de la politia locala directia de mediu au facut verificari la mai ... (vezi toată discuția)
Plingere penala firtulescu firtulescu Am avut o discutie cu o persoana despre copil ,sa-l lase in pace sa nu-l mai injure si a depus o plingere penala in potriva mea.am primit o amenda in lipsa am ... (vezi toată discuția)