avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... in cadrul procesul de divort, s-a dispus efectuarea ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

in cadrul procesul de divort, s-a dispus efectuarea expertizei ...

in cadrul procesul de divort, s-a dispus efectuarea expertizei psihiatrice pentru mine si cu toate ca am solicitat sa se efectueze in alta parte decat judetul de resedinta, pentru ca sa nu existe indicii de impartialitate, judecatorul se opune cu vehementa. ce cale de atac pot sa abordez, cu toate ca am dovedit cu acte si martori ca o expertiza in judetul de resedinta va fi impartiala, datorita faptului ca unui din membru comisiei este ruda cu sotul meu.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:48, 26 Mai 2022
Nu exista specializari de expertiza in care sa nu se poata solicita expert parte. Trebuie aprobat de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza "puternice tulburari sau emotii" iepurash iepurash Pot solicitica o expertiza psihillogica/psihiatrica pt. ca un expert psihiolog/psihiatru sa-si dea seama daca persoana respectiva chiar a fost sub imperiul ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)
Psiholog - expert juridic iosif_dan iosif_dan Buna ziua, Sunt parte civila intr-un proces penal (fratele meu a decedat in urma unui accident rutier, el era pieton circula regulamentar, soferul era baut ... (vezi toată discuția)