avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am fost filmata/pozata de cineva pe ascuns in baia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am fost filmata/pozata de cineva pe ascuns in baia caminului. ...

Am fost filmata/pozata de cineva pe ascuns in baia caminului. Totul s-a întâmplat intr-o vineri pe la ora 4 după amiază, era deja în cabină și aștepta, zic asta pentru ca nu a scos un sunet cât am folosit baia, după l-am observat cu telefonul îndreptat de sus în jos peste paravanul despartitor. Cât am fugit după cineva ca sa ma ajute ca m-am speriat, a scăpat foarte rapid, l-am căutat dar degeaba, ori era pe palier ori a fugit pe scările de urgenta. Mentionez ca pe hol nu sunt camere de supraveghere. Ce-as putea face?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2022
ioana20200, utilizator
Nu prea aveti ce sa faceti daca respectivul nu poate fi identificat.Eventual depuneti in scris la facultste o sesizare pt a avea o dovada..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima intr-o toaleta publica. poze sau filmare in cabina toaletei. ... ioana20200 ioana20200 Victima intr-o toaleta publica. Poze sau filmare in cabina unei toalete din incinta unui camin studentesc. Ce as putea daca este posibil sa nu existe camere de ... (vezi toată discuția)
Camera video Dinte Dinte Buna seara! Am voie sa imi montez o camera de supraveghere deasupra usii mele, usa apartamentului? (mentionez ca locuiesc la bloc). Camera sa fie pe casa ... (vezi toată discuția)
Camera ascunsa in institutii bancare ContSters351466 ContSters351466 Inregistrarea audio-video(camera ascunsa) de catre o companie in institutii bancare constituie o infractiune? Inregistrarile nu vor fi facute publice, sunt ... (vezi toată discuția)