avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună seara, am plasat o comandă telefonică pe un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună seara, am plasat o comandă telefonică pe un site de inchirieri ...

Bună seara, am plasat o comandă telefonică pe un site de inchirieri robe, pentru pachete absolvire. Am discutat la telefon și după prin mesaje, comanda trebuia onorată pe data de 13 mai însă nici până în ziua absolivirii nu a ajuns cu toate că in fiecare zi ii sunam si spuneau ca o trimit, că ajunge. In noaptea dinaintea festivitatii au spus ca o pun pe o masină si dimineata ajunge. Nimic nu a ajuns si a trebuit sa dau explicatii elevilor cat si sa fac rost urgent de altele. Ce pot face in aceasta situatie, cand de fapt mi-a fost pătată si imaginea in fata tuturor?????????????
Ultima modificare: Vineri, 27 Mai 2022
miraiuliana, utilizator
Nu aveti ce sa faceti in.lipsa.unui contractl ferm,in lipsa unei corespondente pe mail etc...Verba volant scripta manent spuneau unii acum.2000de ani..(sper ca daca sunteti cadru didactic intelegeti fara sa cautati pe google)
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Mai 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa renunt la un abonament vodafone FlamindAndrada FlamindAndrada Buna ziua, am fost sunat de cei de la vodafo daca vreau sa im schimb abonamentul si miau zis ca mi se prelungesc minutele mega la internet si toate aceste im ... (vezi toată discuția)
Obligatie de livrare comanda online telekom ro raduv raduv Buna ziua, va scriu in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat catre ce organ, in ce ordine, pe ce canal si cu ce documente insotitoare sa ma adresez pentru ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat marfă din china dar coletul a avut adresa de livrare incorectă și a fost returnat. ce post să fac, pentru că nu vor să-mi restituie banii? maria mina maria mina Buna seara, am trimis pe data de 23.10.2017 suma de 1815$ spre o firma din china ( cu care am mai colaborat) iar coletul care a ajuns avea detalii incorecte ... (vezi toată discuția)